Практичний тренінг «Емоційний діалог з дітьми та вчителями в умовах військового конфлікту» рекомендований Міністерством освіти і науки України у співпраці з Міністерством освіти Ізраїлю

11 березня фахівці Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області взяли участь у практичному тренінгу: «Емоційний діалог з дітьми та вчителями в умовах військового конфлікту», рекомендований Міністерством освіти і науки України у співпраці з Міністерством освіти Ізраїлю.

Тренінг проводила Шимона Гродзін-Чеасарі, ізраїльський психолог-педагог, магістр психологічної освіти в Університеті Бен-Гуріона в Негеві. Офіційно ліцензований психолог Міністерством охорони здоров’я та Міністерством освіти Ізраїлю, фахівець з 20-річний досвід роботи з дітьми, педагогами та батьками щодо подолання тривалого стресу і травм, пов’язаних с зонами бойових дій.

Під час тренінгу Шимона Гродзін-Чеасарі нагадала про наявність внутрішніх, зовнішніх та загальних ресурсів які доступні кожному з нас та сприяють боротьбі з тривогою та стресом. Спікерка розповіла про запобігання ПТСР у постраждалих від травм шляхом оновлення послідовностей TO CREATE ORDER IN CHAOS.
По завершенню учасники отримали змістовні рекомендації й ґрунтовні відповіді на запитання щодо подальшої психологічної роботи на місцях.

Щиро дякуємо за допомогу, професіоналізм та надзвичайно корисну інформацію!

Запис тренігу

Ізраїльські колеги організовують для вчителів психологічну підтримку в умовах військового конфлікту. Задля її отримання, заповніть гугл-форму:

Психологічна підтримка вчителів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *