Інформування з питань протидії торгівлі людьми – один із напрямків просвітницької роботи фахівців психологічної служби закладів освіти

19-21 вересня 2023 р. пройшов Всеукраїнський навчально-практичний семінар «Діяльність та розвиток Тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна»: тенденції та виклики сьогодення” у співпраці з Урядовою Уповноваженою з питань гендерної політики Катериною Левченко.

Вінницьку область представляла методистка НМЦПССО, тренерка Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Людмила Адамчук.

Під час семінару було приділено увагу темам, з якими працює мережа, зокрема: протидія торгівлі людьми,  гендерна політика,  протидія домашньому насильству, сексуальне насильство пов’язане з війною, гендерно зумовлене насильство в умовах війни, запобігання та протидія булінгу в закладах освіти.

Захід відбувався в рамках проєкту «Попередження гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу».

Людмила Адамчук протягом навчального року буде проводити просвітницькі заходи з вищезазначених тематик з  фахівцями психологічної служби та учасниками освітнього процесу закладів освіти територіальних громад Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *