Співпраця заради безпеки: фахівці психологічної служби системи освіти Вінницької області та Фонд «Благополуччя дітей» впроваджують просвітницькі програми для дітей

Навчально-методичний центр психологічної служби системи освіти Вінницької області активно співпрацює з  Українським фондом «Благополуччя дітей».
Фахівці Центру активно долучаються до реалізації проєктів, які впроваджує фонд, та забезпечують методичними матеріалами для програм.

Протягом травня – червня 2024 року  на запит Центру надійшов новий  тираж настільних ігор з питань попередження торгівлі людьми – «Ліза та її друзі подорожують світом» (100 штук) і «Рожеві окуляри» (100 штук) та набору для проведення інтерактивних ігор для дітей – «Вчимо дитину захищатися» (65 штук), з питань попередження сексуального насильства над дітьми для використання в просвітницькій роботі практичними психологами та соціальними педагогами закладів освіти.

Центр передав настільні ігри для просвітницької роботи з дітьми практичним психологам та соціальним педагогам, таких територіальних громад: Вінницька міська, Агрономічна, Вапнярська, Вороновицька, Дашівська, Гайсинська, Жмеринська, Іллінецька, Крижопільська, Козятинська, Могилів-Подільська, Калинівська, Липовецька, Лука-Мелешківська, Літинська, Мурованокуриловецька, Ольгопільська, Стрижавська, Тульчинська, Чернівецька, Чечельницька, Хмільницька та Якушинецька.

Подаровані ігри є сучасним методом профілактики та навчання дітей уникати пасток й небезпечних ситуацій. Вони містять цікаві завдання, головоломки та пошук оптимальних шляхів вирішення складних ситуацій.

Фахівці психологічної служби системи освіти Вінницької області щиро вдячні представництву Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, американському народу через проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), народу Японії, українському фонду «Благополуччя дітей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *