Ознайомчий візит до Інклюзивно-ресурсного центру Якушинецької ОТГ

12 червня з ознайомчим візитом фахівці Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області навідались до Інклюзивно-ресурсного центру Якушинецької ОТГ, що знаходиться у с. Ксаверівка. В ході зустрічі, директором ІРЦ Антоніною Копчинською була проведена оглядова екскурсія, під час якої, відбулась демонстрація робочого простору, обладнання кабінетів та методичне забезпечення спеціалістів ІРЦ.

Для підтримки професійного розвитку колег та ефективної роботи центру, директором Центру психологічної служби — Тетяною Дмитрівною Каменщук та заступником директора — Наталією Михайлівною Нечипорук, подаровано серію навчально-методичних посібників з практичними рекомендаціями щодо психокорекційної роботи з дітьми з різними порушеннями  психофізичного розвитку.

Адміністрація Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області  висловлює подяку Василю Романюку, голові Якушинецької ОТГ, за створення Інклюзивно-ресурсного центру відповідно до державних стандартів та вдало підібрану команду професіоналів! 

Тепла атмосфера та затишок Інклюзивно-ресурсного центру  Якушинецької ОТГ сприятиме відвідуванню родин з дітьми з особливими освітніми потребами не лише з цієї громади. 

Бажаємо Вам процвітання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *