Знайомство з методом психодрами

Для практичних психологів 17 листопада 2020 року було проведено on-line вебінар, на тему: “Психодрама як метод психологічного online-консультування”.

Програма заходу складалась з двох частин — теоретичної та практичної.

Під час теоретичного блоку, учасники on-line вебінару познайомилися з основними засадами методу. У процесі дискурсу були розглянуті базові елементи, ключові компоненти та основні фази психодрами.

В практичній частині вебінару учасники спостерігали розігрування монодрами (індивідуальна робота) одного з учасників заходу та мали змогу побачити практичне застосування основних технік методу.

Вебінар завершився шерінгом (рефлексуванням), під час якого глядачі та протагоніст (головний герой) поділилися власними почуттями та переживаннями відносно розіграної ситуації. На завершення учасники вебінару надали позитивний зворотний зв’язок щодо проведеного заходу та викладеної інформації.

Ведучими вебінару виступили: Куріцина Анастасія Володимирівна – практичний психолог НМЦПССО Вінницької області, та запрошений гість – Владислав Соколов – психодраматист, психолог-консультант.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *