Звітування директора за 2020 р. на зборах колективу

Директор Центру Каменшук Тетяни, канд. пед.наук, 18 грудня 2020 р. звітувала про діяльність у 2020 р.

Участь прийняли Володимир Буняк, в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації, та 11 працівників Центру.

Діяльність психологічної служби системи освіти Вінницької області реалізовується за 3-х-рівневою моделлю. На всеукраїнському рівні проводиться здійснення науково-дослідної роботи спільно з Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи НАПН України за 2-а напрямами.

На обласному рівні реалізовується практика організації інформаційно-просвітницьких, навчальних семінарів та тренінгів на базі Центру, проведення вебінарів та on-line заходів. Щомісячні плани заходів періодично розміщувалися на офіційному сайті Центру – www.vinps.vn.ua.

На рівні районів, міст, ОТГ здійснюється методичний супровід діяльності методичних об’єднань фахівців та надається консультативна допомога щодо здійснення психолого-педагогічного супроводу учасників освітнього процесу.

Враховуючи сучасні тенденції децентралізації освіти, у зв’язку зі створенням нових ОТГ, значної уваги Центром приділено залученню практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти ОТГ до заходів обласного рівня.

Центром продовжено співпрацю з громадськими організаціями у реалізації 4 Всеукраїнських проектів:

– «Розбудова миру, профілактика і розв’язання конфлікту з використанням медіації в групах і громадах, які постраждали від конфлікту, особливо серед жінок та дівчат ВПО», що впроваджується Громадською організацією «Ла Страда-Україна» за сприянням Міністерства освіти і науки України;

– «Впровадження програми виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», який реалізується Всеукраїнською благодійною організацією «Український фонд «Благополуччя дітей»;

– «Методика впровадження програми «Формування навичок безпечної поведінки дітей» в рамках проекту «Попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей у країнах Центральної та Східної Європи», який реалізується Всеукраїнською благодійною організацією «Український фонд «Благополуччя дітей»;

– «Вирішення конфліктів в кіберпросторі в період поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та заходів уряду по подоланню COVID-19 в Україні», який реалізовується ГО «Ла Страда – Україна» за підтримкою Міністерства освіти і науки України.

Висловлюю вдячність Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за організаційно-методичну допомогу та сприяння, а також всім працівникам Центру за високий рівень виконання посадових обов’язків та особистий внесок у розвиток Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *