Підвищення компетентності

11-13 квітня була проведена завершальна 8-а навчальна сесія дворічного проекту підвищення компетентності психологів та соціальних педагогів закладів освіти інтернатного типу у Вінницькій області.

Проект був ініційований Благодійним фондом журналу «Единственная» за фінансової підтримки видавничого дому «Едіпресс Україна» у співпраці з Навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти Вінницької області та Департаменту освіти і науки.

Психологи та соціальні педагоги мали можливість вибудувати майбутню стратегію особистісного та професійного зростання у супроводі професійного тренера Любові Лоріашвілі.

Директор Благодійного фонду журналу «Единственная» Юлія Михайлова з радістю вручали подяку Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за сприяння в реалізації проекту та Обласному центру – за підтримку передових психологічних технологій та успішну організацію тренінгів.

Тетяна Каменщук, директор Центру, зі свого боку подякувала за високий професіоналізм тренеру Л.Лоріашвілі та керівництву Благодійного фонду.

Таким чином, працівники психологічної служби отримали сертифікати та достатній багаж знань для практичної допомоги дітям, які виховуються в інтернат них закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *