Святкова нарада

17 травня на базі IHUB м.Вінниці відбулась підсумкова нарада працівників психологічної служби області, під час якої були презентовані кращі практики та відзначено подяками Центру найбільш успішні проекти фахівців.

Гарною традицією Центру вже стала організація та проведення спільних навчальних семінарах, на яких ділилися своєю майстерністю кращі практики. Ідейними натхненниками та виконавцями були Тетяна Каменщук, директор Центру, Наталія Нечипорук, заступник директора, Ольга Гунько, методист, Антоніна Копчинська, методист, а також фахівці Вінницького району – Ірина Савицька, практичний психолог ДНЗ «Сонечко» та Світлана Дідик, консультант ПМПК.

Серед нових ідей обласного центру в 2017-18 н.р. була реалізована ініціатива Вікторії Козачишиної, методиста Центру, що спрямована на посилення інтересу до переваг IT-технологій та підвищення кваліфікаційних навичок працівників психологічної служби, зокрема у роботу було впроваджено технології Googl-диску, що дало можливість 840 фахівцям одночасно працювати по обміну досвідом в єдиному інформаційному просторі. Так, практичні психологи та соціальні педагоги у супроводі методистів районних/міських служб активно прийняли участь у фестивалі «Ефективний менеджмент психологічної служби в умовах децентралізації та реформування освіти». Їх результати успішної роботи були представлені під час зустрічі. Подяки від Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області отримали 48 фахівців, які набрали найбільшу кількість балів та стали переможцями за 8-и напрямками роботи цього фестивалю.

Також були високо оцінені професійні навички фахівців, які під супроводом методистів Центру Людмили Адамчук та Вікторії Козачишиної представляли свої психологічні розробки та практичні вміння на засіданнях Міжрайонних методичних центрів з Оратівського, Теплицького, Шаргородського, Іллінецького районів, м.Вінниці, ОТГ м.Іллінці, Дашівської ОТГ, м.Мог.Подільський.

Організатори сподіваються, що практика залучення фахівців до спільної командної роботи підсилить ефективність діяльності кожного практичного психолога та соціального педагога, а нові нагороди додадуть оптимізму на наступний навчальний рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *