Навчальний семінар для працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності

В Інституті модернізації змісту освіти розпочали навчання працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності.

09 січня 2023 року в Інституті модернізації змісту освіти розпочато цикл навчальних семінарів для працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності.

Розробник системи «Я-психолог» Валентин Соценко представив учасникам заходу особливості роботи в програмі, продемонстрував приклади створення документів, що стосуються статистичної звітності практичних психологів та соціальних педагогів.

Начальниця відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Ольга Флярковська зазначила, що запропонований системний алгоритм створення єдиної статистичної звітності допоможе працівникам психологічної служби закладів і установ освіти сформувати та узагальнити статистичні дані про роботу психологічної служби протягом навчального року.

Матеріали семінару можна переглянути за покликанням: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *