Підвищення кваліфікації практичних психологів закладів освіти Вінницької області


Протягом липня 2023 року фахівці Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області
Людмила Адамчук, Вікторія Козачишина та Анастасія Нагібіна пройшли курс навчання та отримали відповідні сертифікати тренерів UNESCO. Цей курс був запроваджений Міністерством освіти і науки України за підтримки ЮНЕСКО та уряду Японії в рамках Національної програми з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді України.

Курс був розроблений з метою підвищення потенціалу практичних психологів, які працюють у системі освіти України, з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах війни та післявоєнного періоду.

У серпні-вересні 2023 року відбувся другий етап навчання в рамках програми підвищення кваліфікації “Зміцнення потенціалу практичних психологів закладів освіти”. На цьому етапі фахівці Центру виступали як тренери курсу і проводили супервізійно-рефлексивні зустрічі з практичними психологами закладів освіти з різних регіонів України, включаючи Вінницьку область понад 230 учасників.

Під час навчання практичні психологи опанували нові навички, поділитися досвідом, дізнатися про інструменти й матеріали, передбачені міжнародними стандартами, що сприятимуть посиленню їхньої спроможності ефективно реагувати на виклики сьогодення та отримали сертифікати. Навчання продовжиться ще для тих фахівців психологічної служби (практичних психологів та соціальних педагогів), хто не встиг та бажає підвищити свою кваліфікацію, тому радимо долучитися за посиланням

Під час навчання практичні психологи опанували нові навички,
поділилися досвідом та ознайомилися з інструментами й матеріалами, передбаченими міжнародними стандартами, що сприятиме посиленню спроможності ефективно реагувати на виклики сьогодення. Після завершення курсу учасники також отримали сертифікати.

Навчання ще триватиме для фахівців психологічної служби (практичних психологів та соціальних педагогів), хто не встиг пройти курс і бажає підвищити свою кваліфікацію.
Тому ми радимо їм долучитися за вказаним посиланням.

https://mhpss.org.ua/courses/preview/19

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *