Загальні правила безпеки в Інтернеті для дорослих

5 лютого практичні психологи обговорили загальні правила безпеки в Інтернеті для дорослих

Сучасне життя неможливо уявити без використання інформаційно-комунікаційних технологій, що стали звичним явищем в житті практично кожного. За допомогою інтернет-ресурсу ми знаходимо потрібну інформацію, обмінюємося нею. Не дивлячись на широкі можливості збільшується кількість ризиків.

5 лютого в день коли, відзначається день безпеки в інтернеті, фахівці психологічної служби Вінницької області обговорювали Google-технології, їх можливості та шляхи використання в професійній діяльності, а також увага була зосереджена на правила безпеки в Інтернеті для дітей та дорослих.

Найбільшу небезпеку в Інтернеті представляють користувачі, які не замислюються над наслідками своїх дій. Інтернет є суспільним ресурсом. Всі ваші вислови та дії можуть бути збережені й видимі для інших користувачів з безлічі різних країн. Після публікації інформації в Інтернеті її більше неможливо контролювати, як і неможливо скасувати завершені дії. Копії опублікованої інформації можуть зберігатися на компютерах і серверах скільки завгодно. Після розміщення особистої інформації не можна бути впевненим, з якою метою і хто буде її використовувати у кінцевому підсумку.

Використання Інтернету не являє небезпеки, доки дотримуються ці три основні правила!

Забезпечте захист компютера. Регулярно оновлюйте операційну систему. Використовуйте антивірусну програму. Використовуйте брандмауер. Створюйте резервні копії важливих файлів.

Будьте обережні при завантаженні вмісту.

Забезпечте власний захист в Інтернеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *