Психологічний комфорт – це важливо…

Нова українська школа працює на засадах педагогіки партнерства – спілкуванні, взаємодії співпраці між учителем, учнем і батьками, а основою для взаєморозуміння є психологічний комфорт.

Тому однією із основних тем консультативної роботи є проблеми розвитку емоційної сфери та психологічна готовність до освітньої діяльності з урахуванням вікових особливостей фізичного, психічного та розумового розвитку дітей.

Сьомий рік життя дитини – кризовий, і одним із проявів цієї кризи є емоційна нестійкість. Дитина прагне привернути до себе увагу, а дорослий не завжди виробляє правильну тактику поведінки:починає сварити дитину за її «кривляння» та «істерики», не цілком розуміючи з чим вони пов’язані. І що в результаті?- така щира, така відкрита дитина стає мовчазною та замкненою.

Під час консультацій фахівці  Центру допомагають батькам здобувати спеціальні  знання про стадії розвитку дитини, ефективні способи виховання залежно від індивідуальних особливостей.

Як справлятися зі стресом та напругою, як будувати освітню траєкторію майбутнього першокласника НУШ в атмосфері психологічного комфорту – ці завдання є пріоритетними для сучасного практичного психолога на разі.

Раді допомогти Вам у налагодженні психологічного комфорту.

Антоніна Копчинська, методист Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *