Professional-студія

Відбулося засідання четвертої сесії «Professional-студії» для методистів психологічної служби

На базі Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області проведено засідання четвертої сесії «Professional-студії» на тему «Використання методики О.Тарарінної під час консультацій учнівської молоді для відпрацювання емоційного запиту у набутті особистісної ідентичності. Психодіагностика ауто-агресивної поведінки за методиками О.Тарарінної» для методистів з психологічної служби районів міст Вінницької області.

Координатор проекту Вікторія Козачишина ознайомила учасників з методом Арт-коучинг та його відмінністю від стандартного психологічного консультування, відзначила актуальність нового напрямку, як засобу роботи з мотивацією освітян та профілактикою професійних деформацій. «Дана технологія дозволяє долати труднощі, перш за все, змінюючи внутрішній світ у напрямку віри в себе та здатності клієнта використовувати власні ресурси», – зазначила Вікторія Козачишина.

В другій частині заходу учасники практикували техніку «Робота з фракталами» з метою подальшого її використання під час діагностики і корекції дитячої агресії та надання допомоги батькам та дітям.

Методист психологічної служби Могилів-Подільського району Лариса Мазур провела майстер клас з використанням техніки виявлення психоемоційного стану клієнта під час надання консультативної допомоги з використанням методу піскової терапії.

Завідувач районного центру практичної психології і соціальної роботи «Довіра» РМК відділу освіти Калинівської РДА Андрій Андрейко презентував технологію «Робота з Гремлінами» для використання в практичній діяльності в напрямку корекції обмежуючих переконань емоційного характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *