Жити за покликанням

«Все починається з дитинства: чим раніше ми зрозуміємо своє покликання, тим швидше почнемо створювати цінні матеріали і наше життя буде наповнене змістом та приносити задоволення не лише собі, а й людям з навколишнього оточення» – переконана Тіана Граданович, художниця, міжнародний арт-терапевт, яка започатковує благодійний проект «Жити за покликанням» для дітей-підлітків, які перебувають на етапі самовизначення та пошуку своїх здібностей і талантів.

20 червня діти Яришівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. познайомились з талановитою вінницькою художницею, яка зуміла реалізувати свою творчість в Іспанії та активно працює в напрямку впровадження здорових цінностей у дітей в різних куточках світу.

Діти мали можливість задуматись над своїми мріями, обговорити життєві цінності та за допомогою метафоричних асоціативних карт спробувати спланувати перші кроки у досягненні власних задумів.

Таким чином, учні отримали новий досвід спілкування з творчими особистостями, які своїм власним позитивним прикладом допомагають відкривати нові можливості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *