Шкільна медіація в дії

20 червня фахівці психологічної служби області та учні-медіатори закладів загальної середньої освіти Липовецького, Хмільницького районів та міста Хмільника взяли участь у заході «Життя без конфліктів: міжрегіональний форум практик шкільної медіації» (м. Київ), що відбувся в ході реалізації проекту «Розвиток шкільних служб порозуміння в рамках Мережі правового розвитку», який впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» у партнерстві з членами Мережі правового розвитку за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Команда медіаторів «ШАНС» Липовецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з оригінальною подачею презентаційного виступу «Що таке медіація і навіщо шкільна служба медіації?» та моделюванням командою процедури медіації на прикладі реальної ситуації зайняли почесне ІІІ місце на форумі серед 15 команд з регіонів України.

Також під час роботи форуму фахівці НМЦПССО, методисти районів області мали змогу поспілкуватись з Аллою Середницькою, начальником відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України, щодо співпраці громадських організацій та навчальних закладів, використання ними наявних можливостей та об’єднання зусиль та спільних кроків у розвитку шкільної медіації в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *