Методичний семінар «Програма виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» для початкової школи: сутність та особливості впровадження»

З 1 по 3 листопада фахівці Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області, методисти – Вікторія Козачишина, Людмила Адамчук та практичний психолог – Анастасія Нагібіна взяли участь у методичному заході, який організував Український фонд «Благополуччя дітей» реалізуя проєкт «Рання профілактика торгівлі людьми та експлуатації серед дітей віком 6–13 років» у співпраці з Програмою з питань захисту Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за щедрої підтримки американського народу через проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та за сприяння Міністерства освіти і науки України.

В межах проєкту на запит Міністерства освіти і науки України фахівцями Українського фонду «Благополуччя дітей» була розроблена програма виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» для роботи з учнями 1–4 класів з метою попередження торгівлі людьми шляхом формування життєвих навичок.

Під час заходу фахівці Центру ознайомились з особливостями впровадження вищезазначеної програми, опрацювали практично та методично запропоновані матеріали для подальшого впровадження серед фахівців психологічної служби Вінницької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *