Всеукраїнська науково-практична конференція

За ініціативи науковців кафедри психолого-педагогічної освіти та соціальних наук КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» розпочалася Всеукраїнська науково-практична конференція «Психолого-педагогічні засади формування особистості в умовах глобальних освітніх трансформацій».

Завідувач кафедри, Анцибор Анатолій, кандидат психологічних наук, доцент, представив результати соціометричних досліджень сучасних дитячих колективів.

 

Директор обласного Центру психологічної служби, Тетяна Каменщук зазначила, що перехід до інформаційного суспільства та розширення видів діяльності людини зумовили якісні зміни у системі освіти: перехід від концепції «освіти на все життя» до концепції «освіти впродовж життя». Також звернула увагу до питання освітніх технологій, що створюють гнучкий адаптивний простір для реалізації цілей і змісту сучасної освіти.

У програмі конференції заплановане проведення пленарного засідання, робота секцій, майстер-класи, відвідування пам’ятних місць м. Вінниці.

Професійна спільнота науковців, практичних психологів і соціальних педагогів успішно обмінялися актуальними проблемами в галузі безперервної освіти дорослих в ракурсі сучасних наукових концепцій.

За результатами конференції планується видання збірника матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *