Психологічний квест

27 травня фахівці психологічної служби, які протягом березня-квітня долучилися до реалізації Обласного конкурсу “Фахівець психологічної служби в інформаційному просторі”,  прийняли активну участь у «Психологічному квесті», який організувала та провела Тетяна Каменщук, канд.пед.наук,  директор Центру на базі HUB «Місто змістів» у м.Вінниця.

Приємною несподіванкою для учасників була нова форма роботи як психологічний квест, оскільки чи не вперше під час заходу буди поєднанні цікаві завдання з різних сфер, врахована інтенсивність їхнього проведення, інформаційне навантаження, допомога у вигляді цікавих підказок.

Учасники були об’єднані в три команди, перед якими по черзі пропонувалися завдання. Серед завдань були: зашифровані цікаві факти з психології, «перемішані» слова, завдання на логічне мислення, уяву, слухове сприймання, вміння невербального спілкування, творчі завдання. Об’єднала спільна тема щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій в педагогічній діяльності.

 

До експертної комісії долучилися Людмила Матохнюк, канд. псих.наук, доцент, завідувач кафедри психології, Марія Яцюк, канд.псих.наук, завідувач лабораторії практичної психології та

Леся Коц, канд.псих.наук, керівник спеціальності «Психологія», завідувач виховного відділу КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Наталя Нечипорук, заступник директора Центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *