Засідання обласного методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів коледжів та технікумів Вінницької області

17 грудня 2019 року на базі КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» відбулося засідання обласного методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів коледжів та технікумів Вінницької області. Координатором роботи методичного об’єднання виступила заступник директора Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області Нечипорук Н.М.

Зустріч розпочалася з вітального слова директора закладу освіти Войцехівського К.Ф. До роботи методичного об’єднання долучилися представники адміністрації коледжу Когутюк О.В., Павліченко Г.М., Руда Т.В.

В рамках роботи методичного об’єднання було проведено навчально-практичний семінар на тему: «Методика застосування сучасних психологічних технологій в роботі практичного психолога в сучасному освітньому просторі закладів вищої освіти та закладів передвищої освіти».

Під час семінару було висвітлено науково-теоретичні аспекти удосконалення професійних компетентностей працівників психологічної служби закладів вищої освіти та закладів передвищої освіти.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з досвідом роботи Павлюк Л.П., практичного психолога Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, яка акцентувала увагу присутніх на питанні щодо теоретичних засад сучасних психологічних технологій та методики їх застосування у психологічній практиці, та взяти участь у її майстер-класі – психологічному тренінгу особистісного зростання.

Під час засідання круглого столу, який провела Нечипорук Н.М., було розглянуто методичні аспекти роботи практичного психолога зі студентами в рамках тренінгу особистісного зростання.Підсумки роботи методичного об’єднання підвела Паламарчук Н.М., голова методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів коледжів та технікумів Вінницької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *