Робоче засідання експертної групи Обласного конкурсу “Фахівець психологічної служби в інформаційному просторі”

28 лютого відбулося засідання експертної групи з метою обговорення інтернет-сторінок (веб-сайту, блогів, порфоліо) фахівців психологічної служби, які зареєструвалися для участі в Обласному конкурсі «Фахівець психологічної служби в інформаційному просторі».

Експертна група :

Каменщук Т.Д., канд.пед.наук, директор Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти вінницької області

Нечипорук Н.М., заступник директора Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти вінницької області

Матохнюк Л.О., докт.псих.наук, завідувач кафедри психології КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

Яцюк М.В., канд. псих. наук, доцент кафедри психології КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

Коц О.І., канд. псих. наук, завідувач відділу виховної роботи, керівник спеціальності «Психологія» КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

Протягом цього місяця до участі зареєструвалося 16 учасників за 4-а номінаціями, з них 4 фахівців представили свої інтернет-сторінки, 1 методист – сайт психологічної служби Барського району, 7 фахівців – власні блоги та 4 – сайти-портфоліо.

Вцілому експертами було переглянуто всі інтернет-сторінки фахівців та підготовлено рекомендації, які націлені на інформаційне підсилення контенту інтернет-сторінок. Зокрема: своєчасне висвітлення та анонсування подій та новин з діяльності фахівця в освітньому закладі; недостатньо повна інформація про фахівця та заклад, їхні досягнення; на сторінках «Корисні посилання» не в усіх простежується посилання на партнерські фахові організації; в переважній більшості за критерієм «Динаміка оновлення інформації про події» увага фахівців не достатньо приділяється.

Звертаємо увагу учасників конкурсу до пропозиції членів експертної ради створення та ведення відеоканалу працівником психологічної служби з представленням власного досвіду у проведенні заходів для різних категорій учасників освітнього процесу.

За підсумками роботи експертної групи кожен учасник отримає повідомлення з конструктивними рекомендаціями щодо покращення своїх інтернет-матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *