Запрошуємо до участі у Всеукраїнській конференції

Запрошуємо методистів з психологічної служби, практичних психологів, соціальних педагогів, психотерапевтів, студентів, науковців, аспірантів та всіх, кого цікавить психологія, до участі 15-17 травня 2020 р.у Всеукраїнській конференції “Формування професійної ідентичності психолога”.

Метою конференції є визначення та пошук сучасних методів формування професійної ідентичності практичних психологів в умовах післядипломної педагогічної, вищої професійної та неформальної освіти.

Конференція відбудеться в мальовничому куточку Карпат, курортній перліні Львівської області смт. Східниця! http://www.shidnitca.com/ Ви маєте унікальну можливість поєднати навчання, обмін досвідом з колегами та поринути в атмосферу гармонії людини та природи.

Форма реєстрації для тренерів https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdtypx04j-canUH5EI7HgyHShBsmTEJvOkUN0NmRxW66VIyA/viewform?usp=sf_link

Форма реєстрації учасників https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgAvmeatMAwshKKg6CYShDgUlfSlHLxdVwaH3X9qPKMrP4Ew/viewform?usp=sf_link

Збираємо делегацію від Вінницької області. Контактуємо за тел.0432 670-443

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *